Projekt i udlandet


Aars Frikirke støtter flere projekter med et månedligt beløb, og opstår der en katastrofe i verden, er kirken hurtig til at samle ind.


Næstekærligheden får ikke kun ben at gå på i nærmiljøet omkring Aars. Aars Frikirke støtter adskillige projekter i det store udland. Gennem lægehjælp, aids-forebyggelse og madprojekter gør kirken en forskel for tusindvis af mennesker.

Kirkebyggeri i Zimbabwe
Aars Frikirke har igangsat et nyt projekt Zimbabwe. Vi er blevet opmærksom på at en gruppe kristne i en flytningelejr i Zimbabwe, har igangsat et kirkebyggeri, men ikke har muligheden for at færdiggøre byggeriet. I første omgang har vi rejst penge til spær og tag til bygningen. Pengene er sendt i marts 2013.
Se billeder i galleriet eller tryk her.

Aars Frikirke støtter Mission Øst med 500,00 kr pr. måned.
Mission Øst er en dansk international hjælpeorganisation, der hjælper nødlidende i Østeuropa og Asien. Vi yder akut nødhjælp, realiserer langsigtede udviklingsprojekter og oplærer lokale organisationer til selvhjælp. Vi baserer vores arbejde på kristne værdier og forsøger altid at hjælpe de svageste uanset race, religion eller politisk ståsted. Læs mere på www.miseast.org .

Frikirken er også med i et kirkeprojekt i Nepal,
der støttes med 1100,00 kr pr. måned.

Projektet støttes gennem hjælpeorganisationen "Børn Sulter" Der ledes af Tina og Carsten Anhøj Læs mere på www.bornsulter.dk

Desuden sendes hver måned 450 kr.
til et bespisningsprojekt i Rumænien

gennem Sdr. Bork Nødhjælp. Projektet formidler også fadderskaber.

Kirken indsamler også midler og frivillige gaver ved katastrofer og hændelser i verdens brændpunkter, som formidles gennem International Aid Services – læs mere på www.ias.nu/denmark

www.frikirkenet.dk